Cabinet logopedic in sectorul 3, zona Dristor. Experienta de 15 ani in logopedie si psihopedagogie speciala.

Programeaza acum o consultatie gratuita pentru o evaluare sumara si consiliere logopedica. 0731.015.327 / cabinetlogopedic@gmail.com

Venituri +++ pentru educatori si profesori

Pe acest site poti gasi materiale didactice download-abile gratuite sau contra-cost.

Site-ul Teachers pay Teachers are peste 1,6 milioane de profesori inregistrati din intreaga lume si se lauda cu peste 90 de milioane de vizite lunare.

Desi majoritatea materialelor didactice de aici sunt destinate vorbitorilor de limba engleza, cu siguranta poti gasi aici o sursa inepuizabila de inspiratie, de la profesori si educatori din toata lumea, pe o diversitate de tematici, incepand cu varstele mici pana la educatia adultilor.

Ai muncit deja la diverse materiale didactice si ai deja o baza de date? Esti plin de inspiratie si creativitate? Poti valorifica aceasta oportunitate si poti castiga un venit suplimentar din vanzarea materialelor create de tine.

Pentru a putea vinde, trebuie sa te inscrii pe site cu un cont de Seller (vanzator).

Pentru a putea fi platit, trebuie sa ai un cont de Paypal si, bineinteles, materialele vandute sa fie originale, create de tine.

O alta conditie pentru a putea vinde pe Teachers pay Teachers este ca primul material pe care il incarci pe platforma, sa fie gratuit pentru ceilalti utilizatori.