Cabinet logopedic in sectorul 3, zona Dristor. Experienta de 15 ani in logopedie si psihopedagogie speciala.

Programeaza acum o consultatie gratuita pentru o evaluare sumara si consiliere logopedica. 0731.015.327 / cabinetlogopedic@gmail.com

Regulamentul Cabinetului Logopedic

Copilul vine de regula, la sedintele de terapie logopedica, insotit de parinti / tutore sau apartinatori.
Durata si frecventa sedintelor se vor stabili de catre parinti / apartinatori de comun acord cu logopedul.

Deoarece este foarte probabil ca logopedul sa va recomande efectuarea anumitor exercitii sau teme pentru acasa, este recomandabil insotitorul copilului sa fie si persoana care este responsabila de efectuarea temelor pentru acasa.

Pe toata durata activitatii logopedice cu copiii va rugam sa ramaneti pastrand linistea, in sala de asteptare.

Va rugam sa nu parasiti sub niciun pretext, neanuntat, perimetrul Cabinetului in acest timp.

Dupa finalizarea activitatilor specifice terapiei logopedice, fiecare parinte / apartinator in parte va fi consiliat individual de catre logoped, care va efectua demonstratii si va face recomandari.

Tinuta copiilor si a insotitorilor trebuie sa fie decenta si curata. Copiii si insotitorii acestora trebuie sa fie curati, igiena corporala va fi respectata.

Este strict interzisa prezentarea insotitorilor sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante. Fumatul in perimetrul cabinetelor logopedice este interzis.

In cazul in care copilul sau insotitorul acestuia prezinta semne ale unei boli gripale, tuse, febra, secretii nazale abundente sau alte boli contagioase, sau in cazul in care, desi nu exista semne clinice evidente, aveti suspiciunea unei contaminari, prezentarea la sedintele de terapie este interzisa pana la insanatosirea deplina. In aceasta situatie, va rugam sa contactati telefonic logopedul pentru a anunta absenta si momentul probabil al revenirii la sedintele de terapie logopedica.

Sedintele achitate in avans si care nu au fost efectuate din motive de sanatate sau forta-majora, intervenite atat la logoped cat si la beneficiar, vor fi recuperate la o data stabilita de comun acord, intr-un termen stabilit prin contractul de prestari servicii.